محل تبلیغات شما

باد پر از سرما در شبهای بهار در پراگ از خیابان عبور می کند. همانطور که دما در اطراف انجماد شناور است، تنها یک ظرف آن شب را گرم می کند. پس از باز کردن درب به Krčma بوی راحتی ما را مانند یک گوشت خام پخته شده، پختن ادویه جات ترشی جات، سبزیجات سیب زمینی و سیب زمینی سرخ شده به ما منتقل می کند. هیچ شباهتی به گلواک چچنی در یک شب سرد، و توسط جمعیت مردم محلی در این میخانه گرسنه، آشکار است که ما گولاش بهشت ​​را پیدا کردیم.

پس از چهل سال کنترل کمونیستی، پراگ در سال 1989 آزادی خود را به دست آورد. هرچند شهر اسپانیا صدها نفر در طول اشغال باقی ماند، کمونیسم غذاهای پراگ را تحمل کرد. با این حال، تلاش های متمرکز در چند دهه گذشته در نهایت پرداخت می شود - پراگ در حال حاضر یکی از داغترین شهرهای غذایی در اروپا است.

این صحنه مواد غذایی پویا از گزینه های سنتی و علیت، به گزینه های بین المللی عالی و انتخاب خوبی از ناهار خوری طبیعی، از جمله یک آبجو، آبنبات، و کوکتل پر جنب و جوش است. این آسان است برای جلوگیری از تله های گردشگری در پراگ برای تجربه بهترین مواد غذایی این شهر ارائه دهد. در اینجا نقاط عالی برای لذت بردن از سفر بعدی خود را به پراگ است.

یک نوشیدنی مورد علاقه در میان مردم محلی Lokál Dlouhááá، با سه مکان است. گاه به گاه، غذاهای تازه ساخته شده روزانه و pilsners پیش نویس از مخازن خود را در محل، آن را تازه تر دریافت کنید. غذاهای مورد علاقه در میان مردم محلی شامل گولاش، دمبلینگ و پنیر سرخ شده است.

Kohl شروع جدیدی را برای تعطیلات ایجاد می کند

پراگ باید مقصد تعطیلات غذایی Foodie بعدی شما باشد

ملاقات کارولین کانست، مؤسس زن در مد

پراگ ,یک ,های ,غذایی ,محلی ,کند ,خود را ,مردم محلی ,می کند ,سیب زمینی ,میان مردم

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

زندگی ائمه معصومین Magical Mind مبطلات نماز